viernes, 27 de febrero de 2015

Disseny d'un Petjapapers

Aquí presento una activitat de disseny d' objecte. Es tenía que fer un disseny d' un petjapapers, pensant sobretot en l' ergonomía i el material del qual estaría fabricat.

Làmina Din A3, grafit HB i rotuladors
(Planta, alçat i perfil i punt de vista axonomètric)


Aquesta activitat serveix com a pràctica dels nostres coneixements de disseny industrial, ja que hem tingut que posar a prova els coneixements aprenguts a classe sobre un número de metalls, plàstics i la seves propietats, i maneres d' emmotllament. Tot, pensant en una ergonomía i una funcionalitat decent.

En aquest cas, he volgut aprofitar les propietats del plàstic, lleuger, extremadamente abundant, i amb una gran facilitat per fer un motlle, amb un tros de plom, que quedaría dins de la base del petjapapers, el cual guanyaría pes gràcies a aquest, i les propietats tòxiques del plom no serien problema. La tècnica d' emmotllament sería per injecció, que permet una gran presició al crear peçes, amb lànima de plom ja intruduïda al motlle. L' asa facilita el poguer agafar el petjapapers.

A la imatge es veu un disseny simple, però és perqué la meva idea principal es que gracies a que es poden fer infinitat de formes en els motlles, es puguessin fer de diferents formes. El representat es només un disseny básic per mostrar-lo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario