viernes, 27 de febrero de 2015

Disseny de Taula a Partir de Fusta Corbada

Aquesta activitat consisteix en, a partir de una planxa de fusta corbada, fer el disseny d' una taula. Només amb una única planxa, i la taula ha de tindre unes mesures de 1200 x 800 x 720. La planxa pot ser de qualsevol tamany per adaptarse a la mesura esmentada, que es representaría a escala en un desenvolupament i un punt de vista axonomètric. 

Làmina Din A3, grafit HB i llapissos de colors

El objectiu del exercici era posar a prova la imaginació per fer un disseny de la taula, sent atractiu estèticament però tenint en compte les propietats de la fusta i les seves limitacions. A part per fer un desenvolupament i vista axonomètrica com pràctica de dibuix tècnic, a escala.

Sincerament, vaig intentar fer un disseny massa funcional, el qual es veu a la làmina i a la pluja de idees, pero no vaig tindre gens en compte la part formalista del exercici. Vaig pensar tant en els costos i de la estabilitat que podría tindre la taula, que no me' n vaig adonar de que possiblement aquest disseny no seria estable del tot, i estèticament, no diu res.  



No hay comentarios:

Publicar un comentario