sábado, 24 de enero de 2015

Disseny d'un packaging per a una mostra de perfum AQUA de Puig

En aquesta làmina he fet el disseny d'un "packaiging" (disseny d'un recipient per mantindre X producte dins, amb el principals objectius de conservar el producte en cas de ser necessari, de adaptar-se a l' us humà, com la facilitat per obrir-se o agafar-lo, i tindre un disseny estétic agradable depenent del producte) per guardar un perfum de una marca anomenada "Aqua".

El treball ha sigut una mica dificultós ja que no estic acostumat a aquest tipus d'activitat i de dissenys. I la meva imaginació i jo no estavem per la labor, així que reconec que ha sigut un treball més aviat pobre.

Rotulador i llapis sobre làmina DIN A3, escala 1:1

Després de els punts de vista dièdrics i axonomètrics del perfum, ara toca packaging. El objectiu de aquesta activitat era posar més en práctica el tema de la pluja de idees i el treball de dibuix tècnic del disseny, i començar a fer desenvolupaments (punt de vista desplegat i sencer de una peça plegable), en aquest cas de packaging, el qual es té que fer amb un disseny ergonòmic i que tingui una estètica relacionable amb la marca. Un altre objectiu de la activitat era apendre a a fer la caixa, amb plecs i solapes per unir les parts i obertures, per a que el disseny representat es pugués hipotèticament fer a la realitat correctament.

Parlant una mica del disseny, havia pensat un disseny amb una forma piramidal, i per fer la peça més simple, he decidit una piràmide de base triangular. La "Q", la icona de la marca, la he utilitzar per fer un forat en mig de una de les cares, per la cual es podrà veure el producte de dins, i utilitzant la flor que hi ha a la mateixa icona, com estampat. He escollit aquests colors, pero es podrien utilitzar cualsevol altre. Per últim, he utilitzat un tancament amb una solapa en un extrem i un tall a l'altra per a que puguin encaixar,

No hay comentarios:

Publicar un comentario