viernes, 10 de abril de 2015

Projecte figura humana 2n trimestre

Aquí presentaré el projecte del 2n trimestre, que per temes de organització i temps, s'ha tingut que presentar el 3r trimestre. Es obvi que tracta sobre representació de figura humana, fruit del que hem estudiat i practicat tot aquest tercer trimestre.

Com a dada, he de dir que el meu projecte no és molt artístic, si no que és més ben dit la fase incial d' un "concept art", en concret, del disseny d' una perspectiva personal del que seria un Déu grec, Possidó. Consisteix pràcticament en 4 còpies de la seva silueta i en cada una una part del disseny diferent, des d'un punt de vista fins i tot de dibuix científic. Són el esquelet, els músculs, el cos despullat i amb roba.

Te varies referències naturals ja que és un disseny d' humanoide, amb diverses parts d' animals marítims i alguna inspiració treta d' altres personatges d' algunes películes o videojocs.

Com inspiració artística, tinc al dibuixant del manga One Punch Man, Yusuke Murata. Aquest autor té un nivell impresionant, i al seu manga utilitza factors com una línia suau i de vegades bruta i seca, unes trames suaus barrejades amb unes ombres negres i uns efectes de desenfocament que donen molt bon efecte fotogràfic a la imatge. Però no són aquestes característiques les que es poden veure reflectides al meu treball, si no el disseny de personatge. Fa uns dissenys simples, pero increíblement bons i que tenen una certa originalitat.

















No hay comentarios:

Publicar un comentario